Otvoren maloprodajni objekat preduzeća “Union MZ” u Beogradu

Bez autora
Jul 03 2011

U Beogradu je u petak otvoren maloprodajni objekat “Kuća mesa Slavija MZ” koji posluje u okviru preduzeća “Union MZ” iz Požarevca. Reč je o kompaniji koja dugo posluje i ima dobre razvojne kapacitete, koja primenjuje savremene tehnologije koje su zaokružene politikom kvaliteta i primenom svih relevantnih i važećih evropskih standarda. Takođe, to je fabrika koja je svojim konceptom razvoja uspela da kompletno zaokruži proizvodnju, od tova do gotovih proizvoda, dodao je državni sekretar. Građani će u “Kući mesa Slavija MZ” moći da kupe bezbednu, kvalitetnu i ukusnu hranu po pristupačnim cenama. Bezbednost i kvalitet hranegarantuje sprovedena dobra higijenska i proizvođačka praksa u svim proizvodnim pogonima kompanije “Union MZ”, kao i uvedeni sistem bezbednost hrane HACCP.

Otvoren maloprodajni objekat preduzeća “Union MZ” u BeograduU Beogradu je u petak otvoren maloprodajni objekat “Kuća mesa Slavija MZ” koji posluje u okviru preduzeća “Union MZ” iz Požarevca.

Reč je o kompaniji koja dugo posluje i ima dobre razvojne kapacitete, koja primenjuje savremene tehnologije koje su zaokružene politikom kvaliteta i primenom svih relevantnih i važećih evropskih standarda. Takođe, to je fabrika koja je svojim konceptom razvoja uspela da kompletno zaokruži proizvodnju, od tova do gotovih proizvoda, dodao je državni sekretar.

Građani će u “Kući mesa Slavija MZ” moći da kupe bezbednu, kvalitetnu i ukusnu hranu po pristupačnim cenama.  Bezbednost i kvalitet hranegarantuje sprovedena dobra higijenska i proizvođačka praksa u svim proizvodnim pogonima kompanije “Union MZ”, kao i uvedeni sistem bezbednost hrane HACCP.

Direktor preduzeća “Union MZ” Zvonko Milenković najavio je da su dalja modernizacija i inovacija kompanije njeni ciljevi za naredni period.  U planu su izgradnja klanice za živinu, proširenje kapaciteta pogona za trajnu robu, izgradnja sušare za žitarice, kao i poboljšanje uslova na farmama.

“Union MZ” raspolaže sa deset maloprodajnih objekata širom Srbije – u Požarevcu, Kostolcu, Starom Kostolcu, Kučevu, Tribiću, Majdanpeku, Golupcu, Boru, Kragujevcu i sada u Beogradu.

Kroz saradnju sa referentnim stručnjacima za pojedine oblasti proizvodnje ova kompanija konstantno radi na novim projektima u cilju što kvalitetnije ponude i zapošljava više od 500 radnika sa stalnom tendencijom rasta.

Takođe, “Union MZ ” ima u vlasništvu 30.000 grla svih kategorija svinja, a godišnja proizvodnja tovljenika prelazi 50.000 grla. Osim farmi svinja, ta firma ima i jednu od najvećih živinarskih farmi roditelja teške linije na prostoru naše države. Reč je o živinarskoj farmi "Dublje", koja ima 35.000 roditeljskih parova, raspolaže najmodernijim inkubatorskim stanicama i ima kapacitet od 90.000 pilića nedeljno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik